HALUATKO LASKUTUSASIAKKAAKSI?
  Ota yhteyttä sähköpostilla

Toimitusehdot

Toimitustavat

Toimitamme tuotteemme Postin kautta ympäri Suomen. Verkkokauppamme asiakaspalvelu, tuotteiden varastointi ja tilausten käsittely tapahtuu myymälämme yhteydessä.
Tilauksen voi myös noutaa Vantaan myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. Tarkistathan sähköpostisi (ja mahdollisesti roskapostikansiosi) tilauspäivitysten varalta. Huomioithan myös tilausta tehdessä, että antamasi puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein. Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestinä antamaanne puhelinnumeroon.

Toimitusajat

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. Tilaukset pyritään käsittelemään samana arkipäivänä, kun tilaus on tehty klo 14.00 mennessä, ellei tuotetiedoissa toisin mainita ja tuotetta löytyy suoraan varastostamme. Jos tilaukseen sisältyy jälkitoimitustuotteita, tilaus käsitellään/toimitetaan puuttuvien tuotteiden saavuttua varastollemme.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (pois lukien tarjous- ja poistotuotteet sekä hygieniatuotteet kuten kuulo- ja hengityssuojaimet sekä alusvaatteet, kuten sukat. Näillä ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen. Jos tuotteeseen tutustuminen ei vaadi pakkauksen avaamista raukeaa palautusoikeus, kun paketti avataan). Vaihto- / palautustuotteet tulee aina lähettää käyttämättöminä ja tuotteiden tulee olla omissa myyntikuntoisissa myyntipaketeissaan. Vaatteiden osalta palautettavissa tai vaihdettavissa tuotteissa täytyy olla alkuperäinen tuotelappu paikoillaan. Vaihto/palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Emme vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Palautusoikeutta ei ole, jos tuotetta on käytetty tai se on erityisesti ostajan toivomuksesta tehty, tilattu tai koottu. Ennen palautusta pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli teille herää lisäkysymyksiä tuotteen palautus- tai vaihtotoimenpiteistä voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautuksen tekeminen

Palautettavat tuotteet on oltava alkuperäispaketissaan myyntikelpoisia, älä siis tee mitään merkintöjä tai teippauksia myyntipakettiin tai itse tuotteeseen. Palautustuotteet on pakattava ja pehmustettava hyvin, niin ettei palautuksen aikana tule kuljetusvaurioita, TT-Tools Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta, vaan ensisijaisesti lähettäjä vastaa vaurioista.

Palautuspaketin täytyy sisältää alkuperäisen lähetyksen mukana toimitettu ostokuitti. Kirjoita sopivaan kohtaan palautuksen/vaihdon syy.

Voit myös tuoda palautuspaketin myymäläämme.


Asiakaspalautuksien lähetysosoite:

TT-Tools Oy
Salpakuja 5
01200 Vantaa

Pyrimme käsittelemään kaikki palautukset ja vaihdot 7 päivän kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut lähetyksen. Tarkistettuamme palautetun lähetyksen, palautamme maksamanne summan kohtuullisessa ajassa.

Emme vastaanota palautuksia joista ei ole sovittu ennakkoon. Palautukset tulee tehdä samassa tai vastaavassa paketissa missä TT-Tools Oy on tuotteet toimittanut. TT-Tools Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.


Tilatun lähetyksen noutamatta jättäminen ei tarkoita asiakaspalautusta. Lähetys katsotaan noudetuksi, kun se sisältää ostokuitin, johon on kirjoitettu palautuksen syy.

Veloitamme noutamatta jätetyn tai ilmoittamattoman palautuspaketin käsittelystä 14,90€, mikäli asiasta ei ole erikseen sovittu tai ilmoitettu asiakaspalveluumme ennen lähetyksen palautumista. Tämä summa vähennetään automaattisesti alkuperäiseltä tilaukselta.

Takuuehdot

Maahantuojana annamme kaikille tuotteille takuun mahdollisia raaka-aine tai valmistevirheitä varten. Hoidamme itse kaikkiin myymiimme tuotteisiin liittyvät takuuvaihdot ja -korjaukset.
Takuu ei kata virheellistä käyttöä tai tavanomaista kulumaa.

Tilauksenne mukana toimitetaan aina ostokuitti, säilyttäkää kuitti maksustanne, sillä se toimii takuutodistuksena. Tuotteiden takuuajat vaihtelevat. Mikäli takuuaikaa ei ole mainittu tuotetiedoissa, saat takuutiedon kysymällä asiakaspalvelustamme. Monille tuotteille on saatavissa lisätakuu, mikäli tuote rekisteröidään maahantuojan tai valmistajan sivuilla, loppukäyttäjä on vastuussa lisätakuun rekisteröinnistä. Tästä hyvänä esimerkkinä on Milwaukee akku- ja sähkötyökalut, joille voidaan rekisteröidä valmistajan sivuilla jopa 3 vuoden takuu.

Takuuaikoja ei sovelleta, jos oletus on virheen tai tavaran luonteen vastainen. Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun tavaran normaali kestoikä on alle virhevastuun, eli kuusi kuukautta tai esimerkiksi kun vika johtuu tapaturmasta tai tavaran vääränlaisesta käsittelystä. Sama pätee silloin, kun kyse on tavaran tavanomaisesta kulumisesta, ei virheestä. Ostajan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Mahdollinen tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuta.

Takuuasioissa ota aina ensin yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 22 380 380 tai 09 22 380 330.

Hinnat ja oikeus muutoksiin

Yksityisille henkilöille verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, yritysasiakkaille verkkokaupan hinnat ovat verottomia. Verkkokaupan hinnat sisältävät myös mahdolliset kierrätysmaksut sekä raaka- ja seosainelisät. Hinnat eivät sisällä kuljetusta, ellei tuotteen toimitustiedoissa toisin mainita. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki verkkokaupassa näkyvät hinnat koskevat vain verkkokaupan kautta tehtäviä tilauksia.
Tilauksen minimiarvo on 20,00€ (sis. alv 24%).

Kaikki tuotetiedot ovat kuitenkin aina sitoumuksetta ja oikeus hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin varataan, myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

© 2016-2024 - TT-Tools Oy | Salpakuja 5, 01200 Vantaa | 09-22 380 380 | 09-22 380 330