HALUATKO LASKUTUSASIAKKAAKSI?
  Ota yhteyttä sähköpostilla

Tilaukset ja palautuksetVaihto- ja palautusehdot

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (pois lukien tarjous- ja poistotuotteet sekä hygieniatuotteet kuten kuulo- ja hengityssuojaimet sekä alusvaatteet, kuten sukat. Näillä ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen. Jos tuotteeseen tutustuminen ei vaadi pakkauksen avaamista raukeaa palautusoikeus, kun paketti avataan). Vaihto- / palautustuotteet tulee aina lähettää käyttämättöminä ja tuotteiden tulee olla omissa myyntikuntoisissa myyntipaketeissaan. Vaatteiden osalta palautettavissa tai vaihdettavissa tuotteissa täytyy olla alkuperäinen tuotelappu paikoillaan. Vaihto/palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Emme vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Palautusoikeutta ei ole, jos tuotetta on käytetty tai se on erityisesti ostajan toivomuksesta tehty, tilattu tai koottu. Ennen palautusta pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli teille herää lisäkysymyksiä tuotteen palautus- tai vaihtotoimenpiteistä voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautuksen tekeminen

Palautettavat tuotteet on oltava alkuperäispaketissaan myyntikelpoisia, älä siis tee mitään merkintöjä tai teippauksia myyntipakettiin tai itse tuotteeseen. Palautustuotteet on pakattava ja pehmustettava hyvin, niin ettei palautuksen aikana tule kuljetusvaurioita, TT-Tools Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta, vaan ensisijaisesti lähettäjä vastaa vaurioista.

Palautuspaketin täytyy sisältää alkuperäisen lähetyksen mukana toimitettu ostokuitti. Kirjoita sopivaan kohtaan palautuksen/vaihdon syy.

Voit myös tuoda palautuspaketin myymäläämme.


Asiakaspalautuksien lähetysosoite:

TT-Tools Oy
Salpakuja 5
01200 Vantaa

Pyrimme käsittelemään kaikki palautukset ja vaihdot 7 päivän kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut lähetyksen. Tarkistettuamme palautetun lähetyksen, palautamme maksamanne summan kohtuullisessa ajassa.

Emme vastaanota palautuksia joista ei ole sovittu ennakkoon. Palautukset tulee tehdä samassa tai vastaavassa paketissa missä TT-Tools Oy on tuotteet toimittanut. TT-Tools Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.


Tilatun lähetyksen noutamatta jättäminen ei tarkoita asiakaspalautusta. Lähetys katsotaan noudetuksi, kun se sisältää ostokuitin, johon on kirjoitettu palautuksen syy.

Veloitamme noutamatta jätetyn tai ilmoittamattoman palautuspaketin käsittelystä 14,90€, mikäli asiasta ei ole erikseen sovittu tai ilmoitettu asiakaspalveluumme ennen lähetyksen palautumista. Tämä summa vähennetään automaattisesti alkuperäiseltä tilaukselta.

© 2016-2024 - TT-Tools Oy | Salpakuja 5, 01200 Vantaa | 09-22 380 380 | 09-22 380 330