HALUATKO LASKUTUSASIAKKAAKSI?
  Ota yhteyttä sähköpostilla

Tietosuojaehdot

TT-Tools Oy huolehtii tietosuojasi säilymisestä Internetissä sekä henkilötietojesi käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Toivomme, että Sinä säilytät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti ja tutustut verkkokaupastamme löytyviin ehtoihin ja selosteisiin.

Miksi ja mitä tietoja keräämme?

Tarvitsemme keräämiämme tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Tietoja voidaan käyttää tilaamiasi tavaroita toimitettaessa, markkinointitarkoituksiin kuuluvia tarjouksia lähetettäessä sekä siinä tapauksessa, että tavaroiden toimituksessa ilmenee ongelmia. Käytämme tietojasi aina ottaessamme sinuun yhteyttä.

Voimme kerätä seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot, myös sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaustiedot

Tietojen käyttötarkoitus on TT-Tools Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää TT-Tools Oy:n verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää TT-Tools Oy:n verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Haluatko tarkistaa rekisteritietosi?

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi rekisterissämme olevat henkilötietosi. Jos tiedoissa on virheitä tai puutteita tai jos ne ovat turhia, voit pyytää tietojen korjaamista. Tarkastuspyynnöt voi tehdä soittamalla asiakaspalveluun puh. 09 22 380 380 tai 09 22 380 330

Ovatko tietoni turvassa asioidessani verkkokaupassa?

Verkkokaupassamme henkilö- ja maksutietosi suojataan salauksen avulla. Verkkokauppamme käyttää Secure Sockets Layer (SSL) salausprotokollaa, jonka avulla kaikki ostajan ja myyjän välillä kulkeva tieto salataan. Se tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan antamiasi tietoja.

Rekisteröityminen

Tehdäksesi käytöstä nopeampaa ja helpompaa, voit rekisteröityä TT-Toolsin verkkokauppaan. Rekisteröityneenä asiakkaana sinun tarvitsee lisätä tietosi vain kerran; säilytämme ne turvallisesti seuraavaa käyttöä varten. Käyttäessäsi nimeäsi ja valitsemaasi salasanaa, voit koska vain lisätä, poistaa tai muuttaa tietojasi. Jos käytät julkista tietokonetta, suosittelemme vahvasti että kirjaudut ulos ostostesi jälkeen. Tietosi ovat turvassa verkkokaupassamme mutta eivät ole nähtävillä muille tietokoneen käyttäjille ilman kirjautumistietojasi.

Evästeet

Käytämme evästeitä tunnistaaksemme mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan sivunkäyttödataa ja parantamaan verkkosivua asiakkaitamme varten.

Evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivua antamalla tietoa mitkä sivut ovat avuliaita ja mitkä eivät. Eväste ei millään tavalla anna pääsyä tietokoneellesi tai anna mitään muita tietoja Sinusta, ainoastaan ne tiedot sivustomme käytöstä jotka päätät jakaa kanssamme. Voit päättää hyväksytkö evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti mutta useimmiten voit muokata selainasetuksiasi estääksesi evästeet. Tämä voi estää sivun täyden käytön. Käytämme evästeitä, jotta sivumme muistaa mitä Sinulla on ostoskorissasi ja muistaakseen Sinut kun palaat sivulle. Evästeet tunnistavat sivut joita klikkaat vierailusi aikana ja verkkosivun nimen jolla vierailit välittömästi ennen sivuamme. Käytämme tätä tietoa parantaaksemme sivuamme, tuoteasettelua, asiakaspalvelua ja tarjouksiamme. Voit estää evästeet selaimesi asetuksissa. On kuitenkin mahdollista, että verkkosivumme ei toimi täydellisesti jos estät evästeet.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
Rekisterinpitäjä: TT-Tools Oy, Salpakuja 5, 01200 Vantaa
Rekisterin nimi: TT-Tools Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri
Rekisterin pitämisen peruste: Henkilö tai yritys on ostanut tavaraa tai rekisteröitynyt asiakkaaksi TT-Tools Oy:n verkkokaupassa.
Rekisterin käyttötarkoitus: TT-Tools Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakasyhteydenpito, asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää TT-Tools Oy:n verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää TT-Tools Oy:n verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. TT-Tools Oy:n verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä TT-Toolsin asiakaspalveluun.

Henkilörekisteri sisältää yhden tai useamman seuraavista tiedoista:
• Nimi
• Yhteystiedot, myös sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaustiedot

Tietojen luovutus: Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.
Rekisterin suojaus: Tiedot tallennetaan salattuun ATK -järjestelmään. Manuaalisesti käsiteltäviin, asiakastietoja sisältäviin asiakirjoihin pääsy on estetty asiattomilta.

Hyväksyminen

Käyttämällä tätä verkkosivua hyväksyt edellä mainitut ehdot.

© 2016-2021 - TT-Tools Oy | Salpakuja 5, 01200 Vantaa | 09-22 380 380 | 09-22 380 330