HALUATKO LASKUTUSASIAKKAAKSI?
  Ota yhteyttä sähköpostilla

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi kätevästi verkkopankilla, pankkikortilla, luottokortilla, osamaksulla tai laskulla.

Kotimaiset verkkopankit ja luottokortit


Voit maksaa verkkokauppaostoksesi kaikkien suomalaisten pankkien pankki- ja luottokorteilla sekä suoraan seuraavien pankkien verkkopankissa: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Varmistathan ennen maksamista, että korttisi verkkomaksuominaisuus on aktivoitu. Voit tarkistaa ominaisuuden käytössä olon omassa verkkopankissasi.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Collector lasku tai osamaksu


Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Collector lasku/osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector laskulle saat *korotonta maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (*Maksuaikakorko on 0%, ensimmäiseen laskuun lisätään 3,80 € laskutuspalkkio).

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit myös myöhemmin maksaa suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %. Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.


Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät puolestaan täältä.
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät tästä.

TT-Tools Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa maksun saaja Collector Bank AB.


Laskutus


Yrityksillä on mahdollisuus tehdä kanssamme laskutussopimus. Laskutussopimus tehdään TT-Tools Oy:n kanssa ennen tilausta. Tarkistamme jokaiselta laskutusasiakkaalta luottotiedot ja päätös laskutuksesta tehdään aina yrityskohtaisesti.
Jos olet kiinnostunut laskutussopimuksesta, ota yhteyttä puh. 09 22 380 380 tai 09 22 380 330.

CapitalBox - Ostorahoitus


Rahoituskumppanimme Capitalbox mahdollistaa yritysasiakkaillemme ostoksien maksamisen erissä aina 20 000€ asti.
Ensimmäiset 30 päivää korottomia ja kuluttomia.
Lue lisää: CapitalBox - Ostorahoitus

Hinnat ja oikeus muutoksiin

Yksityisille henkilöille verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, yritysasiakkaille verkkokaupan hinnat ovat verottomia. Verkkokaupan hinnat sisältävät myös mahdolliset kierrätysmaksut sekä raaka- ja seosainelisät. Hinnat eivät sisällä kuljetusta, ellei tuotteen toimitustiedoissa toisin mainita. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki verkkokaupassa näkyvät hinnat koskevat vain verkkokaupan kautta tehtäviä tilauksia.

Tilauksen minimiarvo on 20,00€ (sis. alv 24%).

Kaikki tuotetiedot ovat kuitenkin aina sitoumuksetta ja oikeus hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin varataan, myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

© 2016-2022 - TT-Tools Oy | Salpakuja 5, 01200 Vantaa | 09-22 380 380 | 09-22 380 330